Witam wszystkich,
Wątek postawiłem gdyż mam zamiar wydać trochę grosza na nowe TV a, że nie jest to zakup pilny to z radością poczytam wasze propozycje. Trochę juz samemu zacząłem filtrować fora odnośnie TV i nowych nowinek w świecie TV między innymi i ten ciekawy artykuł:
http://www.proline.pl/?n=led-tv-szum-ma … e-oszustwo
Artykuł upewnił mnie iż zanim wdam srebrne dukaty poproszę innych, może bardziej ogarniających tą tematykę o poradę Na koniec może tylko powiem iż interesuje mnie tylko duże płótno 50/60 cali.
Zbanowany
sprzedam Ci mojego LG 14" za 2 piwa chcesz?
Zbanowany
jak ci [chyba kobieta]@ nic nie pasuje to po [członek] prosisz o pomoc
Ostatnio edytowany przez CJ (2010-01-16 20:34:14)
LoL
CJ napisał:
A tak na serio, mój kumpel kupił sobie
tylko, 32 CALA ?
SlimFast napisał:
Witam wszystkich, interesuje mnie tylko duże płótno 50/60 cali.
DZIĘKI ZA CYNKA CJ, masz tu kapciuchy na stopki bo widzisz co wypisujesz:
YEAAA!!!
-TD-administrator
-TD-administrator
Zbanowany
i jak takiemu czemus nie napisac [idź stąd]?
[cię kręcę] go, ani on juz smieszny ani [słaby]
Ostatnio edytowany przez CJ (2010-01-16 20:29:50)
Zbanowany
żałosny jesteś
przedwczoraj lub dawniej ? sam nie wiem, byłem oglądać TV w sklepach, jakość, marki, ceny itd...
No i mam mieszane uczucia co do WIZJI na tych mega drogich i dużych TV .
Dość dobra jakość była na ekranach od 32 do 46 cali, producentów SONY SAMSUNG i LG, a reszta typu Panasonix Tosxiba itd... była słaba jak nie była wręcz KICZEM WIZUALNY ;/ żal panny, mówię wam.
SHARP ma swego Full Leda z matryca RGB ale 7 czy 8 patyków za 52cala, to raczej nie dam (nie stać mnie) nawet w sklepach typu EURO RTV AGD nie mają ani sztuki na pokaz by zobaczyć czy to warte tej kasy 0_o LOL.
xD no to szukam dalej mojego wymarzonego ukochanego TV
jak by co, to dokonałem już wyboru:
na razie zdążyłem podłączyć... a tu TV sam się dostroił i znalazł programy
wielkie GlodzuX-sowi zwanym (WIELKI ELEKTRONIK) wie co MOWA!
:X Szacu Szaza!
Hehehe
Ciesze sie ze moglem pomoc Slim...
dobrej zabawy... aha po podlaczeniu do kompa pod dobra karte grafiki mozna na nim niezle powymiatac
Ogolnie seria B650 jak juz napisalem jest moim zdaniem seria od ktorej dopiero powinno zaczac sie rozwazania na temat zakupu telewizora z gamy produktow Samsunga akurat.
Jesli ktos ma na celowniku zakup TV w granicach 40'' i niechce przeplacic a dobrze zainwestowac w granicach 2900-3000,- i byc zadowolonym z zakupu i cieszyc sie w pelnym slowa znaczeniu nowoczesna telewizja wielofunkcyjna w stopniu zaawansowanym, bez zadnych kompleksow... To uwazam ze seria B650 spelni w pelni oczekiwania, a przy tym mozna sie nawet niezle przetasowac
-TD-administrator
hahahahahaha dokladnie
o tym mowie Low