-TD-administrator
Witam!
Dziś, korzystając z tego, że mam od nowa zainstalowany system postanowiłem sprawdzić w końcu nowego 3DMark Vantage 1.0.1 Nie wiem, czy jest się czym chwalić (raczej nie), ale wrzucam, bo chętnie zobaczę Wasze wyniki, tak dla porównania...
PS: SlimFast - Ty nie wstawiaj, bo dam Ci od razu bana! Hahahah
Wszystkie ustawienia testu domyślne (kliknij prawym na obrazku i wybierz "pokaż obrazek")
GPU na def:
CPU po OC:
Zbanowany
Ja nie miałbym się czym chwalić. Mój komp spełnia akurat MINIMALNE wymagania więc nie ma co się bawić.
Mi smarki nie są potrzebne - wystarczy mi to że każda gra działa płynnie przy full detalach + 4fsaa + max rozdziałka (pomijając crychę i gta4).
-TD-history
moj komp co ma najlepsze to .....monitor hyhyhyhy ,reszta muzeum
-TD-administrator
-TD-member
No to ja sie pochwalę W prawdzie wy macie wsparcie dla Physics (NVIDIA), z którym notabene spotkałem się tylko w Vantage i Mirror's Edge, więc mój wynik jest gorszy. Za to Gpu score jest niczego sobie.
Slimfast, jakbyś miał chęć i to wrzuć twój wynik.
PS. jak się boisz dia8ła to na pm lub gg.
Sprzęt: Athlon x2@2.8GHz, HD4850 (770/2160)
Ostatnio edytowany przez Daniel007PL (2009-04-06 18:56:53)
mariusz17-03 napisał:
moj komp co ma najlepsze to .....monitor hyhyhyhy ,reszta muzeum
A w moim komputerze najlepiej prezentuje się obudowa jednostki centralnej hehehe. Mam Pentium 4, GeForce 8500Gt, więc wolałem testu nie robić , bo wynik byłby marny. Ale to i tak wystarcza abym w grida grał na full detalach(tylko cienie na medium) pzdr
-TD-member
AdamusWX napisał:
Ale to i tak wystarcza abym w grida grał na full detalach(tylko cienie na medium) pzdr
Oj, jaki ty fps masz w gridzie. Ja na GF8600 grałem na 1024x768 bez AA i cieni i dopiero wtedy było w miare płynnie (jak dla mnie
).
-TD-member
Ja miałem 8600GTS też mocno podkręconą i dwujajowca 2.8Ghz.
Aktualnie z hd4850 ustawienia "maxed out" mam fps 60-80, przy starcie jak jest dużo aut 40, z frapsem 30-45. Teraz da się grać...
Dla każdego płynność znaczy coś innego, mnie np. w ścigałkach denerwuje jak mam <60FPS...
Ściągam właśnie vantaga, zaraz sprawdze u mnie...
-TD-administrator
A ja złapałem virusa i mam na razie swój sprzęt w kwarantannie...
-TD-member
PL-Driver, super sprzęcik, szkoda, że z procka nic nie wyciskasz. One na 3.5GHz idą w większości.
Low, długo w tej kwarantannie go trzymasz, bo już się zaczyna rozkładać, no chyba, że jest biodegradowalny.
Też mam tego procka, i przy napięciu 1,51 w biosie hula stabilnie na 3,6. Zwiększ napięcie to powinieć fruwać
Zbanowany
Sprzet:
C2D E8400 3.0GHz, GigaByte GF 8800GT, 4GB DDR2 Kingston, Vista Ultimate 32-bit.
Nic nie jest kręcone, wszystko na standardowym OC.