Co do mnie po primo jestem w pracy do 22 czyli K.O. na starcie i na dokładke moje MOMO jest jeszcze nie zainstalowane czyli klapa.... miłej zabawy Fair Play and GL...
jak się postaram na maxa to o 22;30 będe ale na klawie (też pojade) było by miło gt1
Ostatnio edytowany przez viljar (2009-07-08 18:50:48)
Chcę wycofać swój udział w sparingu.
Zapoznałem sie z trasami GT1 i poddaję się, bo jeżdże tak, jak on śpiewa:
http://www.youtube.com/watch?v=l12Csc_lW0Q
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku
-TD-administrator
DOOOOOOKLADNIE bylo w pyte!!!
az normalnie trzeplem kilka PB i chyba nie ja sam bo wielu z nas
"dzisiaj" znowu gramy wieczorem... i mam propozycje zaproszenia chlopakow z -TF- na jakis ranked
Goood Night
-TD-administrator
Dodałem wyniki!
http://www.grid.pun.pl/viewtopic.php?pid=10414#p10414
Gratulacje GlodziuX - wymiotłeś
TDr ustąpiło nieco TD, ale i tak walka na torze była wyśmienita. Pełna kultura i fair-play! Świetnie się z Wami jeździło. Tak trzymać!
Pace
Widze, że Mugen już wszystko wyjaśnił. Nagły brak neta przekreślił jakiekolwiek szanse na cokolwiek. Następnym razem będziel pepiej... musi być lepiej.
-TD-administrator
No szkoda panowie, liczyłem na Was...
(zwłaszcza, że przedwczoraj - podczas gry z Tobą Rejw spodobało mi się, że potrafisz pocisnąć lambo... Musiałem się trochę napocić, aby uciec
Dałem ździebka [czarnej sfery] (gdyby BMW nie traciło na prostych (czemu Lacetti jest SZYBSZE?! ), i gdybym potrafił utrzymać drift bez "rybki" w zakrętach, lub gdyby moje Lacetti było z EBAY'a... albo gdybym po prostu więcej ćwiczył ETC...), ale zabawa była przednia - nabiłem sporo PB, no i konkurencja była znakomita
Dzięki wszystkim za świetną jazdę
BTW: Masakra to moje Lambo... parametrami miażdży, odejście jak sam sk***yn
To wszystko przez to ze pelnoprawni TD-cy maja w swoich bryczkach KERS i podwojny dyfuzor wiec jako rekruci bylismy z gory skazani na pozarcie hehehe
Zabawa przednia byla i co najwazniejsze fair
Gratki dla wszystkich i oby wiecej takich imprez
-TD-history
Dzięki bardzo za grę...
Jak wczoraj widzieliście, (prócz Lambo Bambo) zbytnio od grupy nie odstawałem... Mario przekonał się o tym kilkakrotnie, gdy jego Kufra uczepiła się jakaś Menda... hahahahah
-TD-member
Fajnie się jeździło, szkoda, że tak mało TDr i "Nowych" było. Siła wyższa.
Dzięki za gre.