pfff ortfl
A wyścig niech komentuje Borowczyk mówiący obowiązkowo o kanapkach, dżentelmenach, młodych damach i ogólnie mówiący non-stop.
-TD-administrator
ale z drugiej strony wezcie pod uwage fakt, ze teraz musial czytac cos, co mu nakazano (CM) wiec moze nie bedzie takich bzdur pieprzył, jak to ma miejsce podczas relacji F1 w Polsacie
edit - co nie zmienia faktu, ze odruchy wymiotne na sam głos pozostaną...
-TD-administrator
Według mnie jego głos się nadaje do komentowania z treścią tylko jest problem. Ale jak już kiedyś mówiłem, nie wymagam od komentatora by podawał mi co chwila jakie ciśnienie w oponach maja kierowcy i pod jakim kątem ustawione są skrzydła. Co się dzieje na torze widzę sam a to że koleś poklepie swoimi porcelanowymi ząbkami jakoś mnie nie zraża.
-TD-administrator
F1 2010
21 września 2010 ( światowa data premiery )
28 września 2010 ( data wydania w Polsce )
"Licomp Empik Multimedia z przykrością informuje, iż z przyczyn od nas niezależnych data polskiej premiery gry F1 2010 zostaje nieznacznie przesunięta. Gra ukaże się w sklepach we wtorek, 28 września 2010 r. Pragniemy również przypomnieć, iż gra F1 2010 będzie w Polsce dostępna na wszystkie trzy platformy - PC, Xbox 360, PS3 - w pełnej polskiej wersji językowej.
Przepraszamy za opóźnienie.
LEM"
Ok korzystając z tego ze już za niedługo niektórzy z Was będą trenować w F1 2010 mam pytanie.... W jakich barwach ( jakiego Teamu) będziecie śmigać na multi (jeśli będzie taka opcja) ? ja osobiście preferuję barwy Red Bull'a lub Force India
-TD-administrator
nieeeeee hahahhahahahahha
http://www.youtube.com/watch?v=ghVEvGD0 … r_embedded
bedzie sie dzialo Panowie
-TDc-junior
zapowiada sie pracowity weekend
-TD-administrator
A ja odpalam wczoraj gre (specjalnie [kurka wodna] siedziałem do późna jak debil), nic nie zmienialem w ustawieniach czyli bylo wszystko na high.
Wynik 25fps (w porywach) spadki do 15
Po zmianie rozdzielczosci na nizsza i detali na medium było do 30fps
Natomiast na ultra low/low i off co sie dalo - max 35fps
I na tym koniec mojej przygody z F1
-TD-administrator
LowGLoco napisał:
A ja odpalam wczoraj gre (specjalnie [kurka wodna] siedziałem do późna jak debil), nic nie zmienialem w ustawieniach czyli bylo wszystko na high.
Wynik 25fps (w porywach) spadki do 15
Po zmianie rozdzielczosci na nizsza i detali na medium było do 30fps
Natomiast na ultra low/low i off co sie dalo - max 35fps
I na tym koniec mojej przygody z F1
o rzesz [kurka wodna]...
uu widzę, że bez zmiany sprzętu u mnie nie pociśnie... cóż, sprawdzę jak tylko do mnie dotrze. Dzięki Low za info