mnie osobiscie ta gra podoba sie z tego wzgledu ze w koncu moge usiasc czasem wieczorkiem i rozegrac sobie dluzszy emocjonujacy wyscig moze to troszke masochizm ale jezdze 40% dlugosci normalnego wyscigu rotlf
4 weekendy za mna i zajebiaszczo sie smiga bolidkiem
moze na poczatku troszke przesadzilem ustawiajac poziom trudnosci medium ale szybko sie poprawilem i ekspercik musi byc zeby mialo to sens
mialem teraz wyscig w szanghaju i kurna mecze sie 10 kolek z red bullami ostro zapierdalam a w pit stopie....
gosc z lizakiem wszystkich przepuscil i uja z tego wyszlo... [kurka wodna]
zobaczymy narazie
-TDc-junior
beduin124 napisał:
ja powiem tyle - gra mi się fenomenalnie i na 100% kupię oryginał
m2 b
-TD-administrator
Ok. Przejechałem wczoraj pierwszy wyścig kariery. Zacząłem w Force India... Jak na razie to gra się w pytę.
Jak znajdę znów czas to pocisnę dalej i będę opowiadał Na razie na plus...
-TD-administrator
Na jakich ustawieniach jeździcie?
Ja się męczę bez asyst i AI pro, reszta na realistic
ja na AI Legend, bez asyst,realistic
najnowsza produkcja Beduin's Studio
-TD-administrator
LowGLoco napisał:
Na jakich ustawieniach jeździcie?
Ja się męczę bez asyst i AI pro, reszta na realistic
hmm-to tam się coś ustawia? Ja jeżdżę z tak, że nawet nie dotykam hamulca na zakrętach, więc pewnie jeżdżę na ustawieniach "GOD"
ps bedu = wyczes film
beduin124 napisał:
wow... widac na tym filmie ze ferrari ma nieprawdopodobne hamulce i zwrotność... cieszy mnie fakt ze Sauberem mam podobny czas - ale i na Ferrari i RedBulle przyjdzie czas
bedu
-TD-administrator
-TD-administrator
Ja nabędę dopiero jutro, ze spokojem i w innym miejscu... bo lokalny empik oszalał i zawołał 119zł
-TDc-junior
kupiony in saturn 99.90
Ja posiadam od dzisiaj F1 na konsoli , multi podobne do tego w Gridzie
Pierwsza połowa ludzi gra na zwykłych tzw. Szybkich GP (dołącza cię do losowej sesji) a druga połowa na tych założonych ze swoimi ustawieniami. Pierwszy zakręt to masakra , lepiej przeczekać bo każdy wjeżdża na chama w tył szczególnie na deszczu. Kary za ścinanie zakrętów i kolizje często się pojawiają.
RatedR napisał:
. Kary za ścinanie zakrętów i kolizje często się pojawiają.
to dobrze wróży