Cześć Pany!
Mam propozycję nie do odrzucenia można by rzec co wy na to aby wznowić działalność ekipy z TeamDoom wraz z nadejściem GRID 2 z tą różnicą, że pod nową nazwą? Co wy na to aby przejść do PURE?
Od 2 lat jestem w klanie PURE www pureclan pl a obecnie nim zarządzam , po krótkim okresie pobytu wciągnąłem do klanu Beduina i razem z ekipą PURE łupaliśmy w Bad Company 2 a później Battlefield 3. Wraz z nadejściem GRID 2 z beduinem chcemy otworzyć w PURE sekcje wyścigową. Będzie pewnie też kilku chętnych PURE do tej sekcji, w to nie wątpię
. Urządzalibyśmy turnieje jak kiedyś, oczywiście jeżeli będzie czas na to oraz jeżeli trybu multiplayer nie zje*ią
Forum jak i strona PURE tętni życiem, zawsze się coś dzieje, mamy własnego TeamSpeaka który jak wiadomo ułatwia komunikowanie . Klan PURE składa się z ponad 50 członków + rozwijająca się dywizja StarCraft 2, wkrótce Guild Wars 2, Company of Heroes 2 i innych gier, średnia wieku to 23-25 lat, najstarszy członek ma 50 lat
, więc nie ma dziecinady (bez urazy)
. Mamy także dwie kobiety w ekipie
Jeżeli ktoś z Was ma ochotę przejść do PURE to zapraszamy, sekcję wyścigową można już powoli rozkręcać. Nawet w F1 2012, nic nie stoi na przeszkodzie a na pewno są też inne gry w które gracie czasami.
strona: www pureclan pl
Czekam na odpowiedź
Ostatnio edytowany przez kycu (2012-09-28 12:49:14)
Również podpisuję się pod postem Kyca po baardzo długim czasie oczekiwania na Grida 2 napewno wiele, wiele osób nie tylko z TD ma ochote znów sie pościgać jak za dawnych czasów czyt GRIDA. Z racji tego że w TD było naprawdę doborowe towarzystwo do ścigania to pasowało by zebrać je na nowo. Reasumując przybywajcie do PURE bo będzie sie działo !
pytanie czy jest na to czas i chęci. Tutaj raczej przynajmniej ja pykam sobie w co nieco lajtowo, a nie jak kiedyś . Wyjdzie grid 2 to oczywiście pośmigam pod nickiem TD, ale żeby gdzieś przechodzić to jakoś nie czuję potrzeby bo raczej nie miałbym nawet czasu żeby grać klanowo, już nie te czasy
Ale to tylko moje takie luźne zdanko w tej kwestii, niech inni się wypowiedzą
Tutaj nikt klanówek i sezonów nie będzie grał, my w PURE wszyscy lajtowo do grania podchodzimy, po prostu spotykamy się jak mamy czas i gramy, na luzaka, bez spiny, tylko młodsi grają jakieś ESL i inne takie GW2 i siedzą całymi dniami, starszyzna spotyka się wieczorami, przy piwie i to tylko jak znajdzie czas , także nie ma spiny.
A proponuję tzw przejście bo jak to się mówi "w kupie raźniej" tu się mało co dzieje a w PURE jest zawsze do kogo gębę otworzyć
mi BF3 nie tyra a BC2 moze i bym pogral, ale nie mam oryg:D. NAjwyzej w grida2 bym pogral jak pojdzie ale to jeszcze troche czasu:D
-TD-member
Póki co mam mało czasu i ochoty na grę, bo zacząłem dwie szkoły na raz.
Pewnie sobie dam spokój z wyścigami do GRiDa 2 na razie.
BTW Działa jeszcze Multiplayer w GRiDzie? ostatnio próbowałem i nie umiałem się połączyć.
Daniel widze na czasie cm już dawno zamknęli serwa i tylko na lanie przez jakieś gamerangery czy tunngle da radę zagrać
Żeby było jasno Panowie, to jest luźna propozycja nie przymusowa i ciągle aktualna, znamy się trochę więc pomyślałem, że może ktoś z Waz zechciałby dołączyć i czasami... zaznaczam CZASAMI pograć ja też nie mam za wiele czasu ale wieczorem godzinka, dwie na relaks przy grze zawsze się znajdzie
Jak będzie sekcja F1 to chętnie pośmigam w doborowym towarzystwie, co do Grida2 to nie nastawiał bym się tak pozytywnie, bo po trailerach widzę że szału nie będzie
-TD-administrator
kycu napisał:
Cześć Pany!
Mam propozycję nie do odrzucenia można by rzec
...
Czekam na odpowiedź
Jeśli ktoś ma ochotę przejść do Pure, to nie widzę przeszkód. Przecież tego nikomu nie zabronię
TD praktycznie nie funkcjonuje. Powstało i żyło dzięki GRID... Potem też było trochę zabawy z innymi tytułami, ale była to równia pochyła, ponieważ nie było czasu na więcej...
Od tamtej pory (czasów świetności TD) upłynęło już wiele czasu i te chwile (niestety) nie wrócą. Nie da się wejść do tej samej rzeki. Ja poszedłem w stronę prawdziwego życia i nie mam na to już czasu
Z zaproszenia do gry z Tobą Kocy zawsze skorzystam - to zaszczyt:) Zawsze byłeś jednym z najważniejszych członków TD i z chęcią z Tobą pogram, jak i z każdym innym tu, czy tam obecnym, jednak przyłączać do Pure się nie będę, ponieważ nie będę miał czasu na stałe granie. Nawet jeśli wyjdzie Grid2, to też pewnie będę grał dużo rzadziej, niż w Grid. Takie życie. Priorytety się zmieniają
Jeśli będę online, to tak jak Przemek - "pośmigam pod nickiem TD" W końcu to powód do dumy
PS:
Nawiasem mówiąc - jak słusznie zauważył Drajer - Grid2 na razie wygląda mi na odgrzany kotlet z leciutkim liftingiem grafiki (wcale nie adekwatnym do oczekiwań), tak więc może nie będzie już takiego szału. No i jak jeszcze zrobią go na GFWL to już w ogóle kaplica
Pozdrowienia dla Ciebie Kocy i dla wszystkich TD-ków
Odgrzewany kotlet ;D może właśnie o to chodzi żeby nie była to zupełnie zmieniona gra wszak nie ma potrzeby zmieniania czegoś co było dobre nie uważasz? ja jednak wierze że CM wyda grę na miarę pierwszej części
jeśli jednak spartola robotę to jedyną szansą na scigalke na poziomie będzie CARS który jakby nie było wychodzi w tym samym okresie a wydaje się być dużo skrupulatniej tworzonym tytułem
sekcję CARS z kycem napewno poprowadzimy więc jeśli grid 2 będzie kolejnym gownem to nie pozostanie nic innego jak ownowanie w CARS
-TD-member
Przemek napisał:
Daniel widze na czasie
cm już dawno zamknęli serwa i tylko na lanie przez jakieś gamerangery czy tunngle da radę zagrać
Łee... czemu?
No fakt, dawno nie odpalałem GRIDa na multiplayerze, bo grywałem w F1 2010, ale ostatnio mnie naszła ochota...
Podbijam temat i zachęcam do zapoznania się z pierwszym postem
Już dzisiaj wystartował PURE Racing Clan czyli tzw dywizja klanu, która będzie grała w GRID 2. Zapraszamy z beduinem do PURE bo będzie się działo
normalnie jak mi podejdzie ta giera to sie zobaczy