Ogłoszenie

<font color=red><font size=4><b>Odliczanie czasu</font>

NiusyNiusy

#46 2008-11-11 14:51:02

adicon

Użytkownik

5786921
Zarejestrowany: 2008-11-11
Posty: 2

Re: Początek GRID

Czesc!
Mam problem z gra GRID. Czytalem wasze posty i mysle ze bedziecie mogli mi pomóc, aczkolwiek takiego problemu jaki mam nie znalazłem.
Ostatnio wszedłem w posiadanie dobrego kompa. Kupilem GRID i ...:
1. Na początku nie mogłem odpalić - w końcu pomogło wpisanie do skrótu grida słówka "-novirtual". Teraz chodzi świetnie na mx detalach; gra jest boska!
2. Spróbowałem sił w multiplayerze i ręce mi opadły. Za każdym jak włącze multi - czy w Europie, Japonii, USA -  to po paru minutach wysypuje do menu gry multiplayer z notatką: Lost connection. Mam 2 Mb/s, jednocześnie próbowałem też będąc połączony z kumplem przez komunikator i cały czas mieliśmy połączenie w czasie gr - więc chyba to nie problem internetu. Muszę dodać że mam VISTA ale u kolegi wszystko ok.

Czy znacie ten problem i rozwiązanie ?
Bede bardzo wdzięczn za pomoc.

Offline

 

#47 2008-11-11 22:46:13

adicon

Użytkownik

5786921
Zarejestrowany: 2008-11-11
Posty: 2

Re: Początek GRID

Dzieki za zainteresowanie.
Oto rezultat:

Wysłane = 50
Odebrane = 50
Utracone = 0 (0% straty)
Min = 42ms
Max = 57 ms
Średni = 49 ms

Internet przez kablowke.

Offline

 

#48 2008-11-12 09:21:23

 kycu

-TD-moderator

2905616
Skąd: Kraków
Zarejestrowany: 2008-11-01
Posty: 820
GRID: -TD-kycu
YouTube: KYCupl
F1 2010: <nie gram>
DIRT 2: kycu
BF BC 2: kycu

Re: Początek GRID

Posiadasz router? firewall? Przekieruj porty TCP/UDP na 3074. Gdzieś tak w instrukcji jest napisane



http://oi56.tinypic.com/1zg26o.jpg
http://g.bfbcs.com/2500/pc_kycu.png

Offline

 

#49 2008-12-01 22:33:21

robiss

Zbanowany

5019995
Zarejestrowany: 2008-12-01
Posty: 4

Re: Początek GRID

witam wszystkich...od niedawna mam GRIDa i jestem tą grą zauroczony,czy panowie organizują jakies wyscigi ?

Offline

 

#50 2008-12-01 22:56:46

LowGLoco

-TD-administrator

status lowgloco@aqq.eu
3879136
Skąd: Kętrzyn
Zarejestrowany: 2008-06-24
Posty: 2120
GRID: -TD-LowGLoco
YouTube: LowGLoco
DIRT 2: LowGLoco
BF BC 2: LowGLoco

Re: Początek GRID


.
.
.
.
.

http://g.bfbcs.com/5690/pc_LowGLoco.png...http://oi51.tinypic.com/33nckcp.jpg...
http://oi56.tinypic.com/28qvkau.jpg

Offline

 

#51 2008-12-02 08:01:18

robiss

Zbanowany

5019995
Zarejestrowany: 2008-12-01
Posty: 4

Re: Początek GRID

jedno pytanko,czy trzeba posiadac oryginał?

Offline

 

#52 2008-12-02 08:21:09

dia8el

-TD-administrator

status dia8el@aqq.eu
2392483
Call me!
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 2008-05-16
Posty: 5815
GRID: -TD-dia8el
YouTube: dia8el
F1 2010: dia8el TD
DIRT 2: -TD-dia8el
BF BC 2: -TD-dia8el
WWW

Re: Początek GRID

robiss 8:00:22
witam ..czy w waszej lidze trzeba miec oryginał?
-TD-dia8el 8:11:16
witaj
-TD-dia8el 8:12:44
gramy i uzywamy tylko orygnialnego oprogramowania... jesli powiesz nam, ze masz oryginal, to nie zadajemy wiecej pytan.
oczywiscie na forum nie mozna pisac  o warez , piratach, krakach...
robiss 8:13:36
hm...niestety nie posiadam oryg
-TD-dia8el 8:13:57
tak jak powiedziałem - nikt tego przeciez i tak nie sprawdzi
-TD-dia8el 8:14:06
nie stoi to na przeszkodzie w grze z nami
robiss 8:14:16
jest problem
robiss 8:14:34
gdy wgram patcha 1.2 to nie odpale gry
-TD-dia8el 8:14:49
nie chwal się tym tylko i nie pisz o piratach i bedzie wsztystko ok
-TD-dia8el 8:15:07
gra chodzi bez problemu na patchu 1.2
-TD-dia8el 8:15:30
jesli nie działa Ci prawidłowo ORYGINALNA PŁYTA Z GRĄ, to możesz pobrać awaryjnie grid.exe z www.gamecopyworld.com
-TD-dia8el 8:15:38
więcej chyba nie muszę tłumaczyć
robiss 8:15:40
to musze miec patcha 1.1 i 1.2 tak?
-TD-dia8el 8:15:43
tak
-TD-dia8el 8:15:47
nakładasz 1.1
-TD-dia8el 8:15:48
potem 1.2
-TD-dia8el 8:15:55
potem podmieniasz exe i wszystko gra
robiss 8:15:58
ok
robiss 8:16:02
thx
-TD-dia8el 8:16:07
jesteś już zarejestrowany?
robiss 8:16:20
tak
-TD-dia8el 8:16:30
robiss ?
robiss 8:16:34
tak
-TD-dia8el 8:16:48
no to do zobaczcenia na GM
robiss 8:17:09


http://i49.tinypic.com/502p8z.jpghttp://oi56.tinypic.com/iefdjl.jpg http://i28.tinypic.com/1j4thx.jpg
http://i26.tinypic.com/2150ft2.jpg
http://oi51.tinypic.com/33nckcp.jpg

Offline

 

#53 2009-01-12 21:01:04

mariusz17-03

-TD-history

9976298
Skąd: Bydgoszcz
Zarejestrowany: 2008-12-20
Posty: 59
GRID: Mario17-03-AngelZ
YouTube: 1703mario
F1 2010: -

Re: Początek GRID

moja statystyka badania ping ..wysłane = 4,  odebrane =4 , utracone =0 %  szacunkowy czas bładzenia w milisekundach : minimum=37 ms, maksimum=59 ms,czas sredni = 44 ms,   ....pytanko jest ok czy cos nie teges???



http://img22.imageshack.us/img22/9791/trofea.jpg

Offline

 

#54 2009-01-12 21:32:18

CJ

Zbanowany

Zarejestrowany: 2008-10-18
Posty: 0

Re: Początek GRID

Moje:
Pakiety: Wysłane = 4, Odebrane = 4, Utracone = 0 (0% straty),
Minimum = 54 ms, Maksimum = 61 ms, Czas średni = 57 ms

To jest na radiówce, teraz będe miał neo () więc szerokopasmówka - powinno byc lepiej


Zbanowany na własne życzenie 17-01-2010 r.

Offline

 

#55 2009-03-03 21:40:09

SlimFast

-TD-joker

434179
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 2008-05-16
Posty: 957
GRID: SlimFast
YouTube: TDSlimFast

Re: Początek GRID

wysłane 0 pobrane 0 ...kupione 100%

pace


El Comendante
http://oi52.tinypic.com/2eo8jtg.jpg
http://bfbc2.elxx.net/sig/cleanc/pc/-TD-SlimFast/d73f2.png

"Tylko 2 rzeczy są nie skończone Wszechświat i ludzka głupota co do pierwszego nie ma pewności". A. Einstein

Offline

 

#56 2009-03-03 23:00:52

PrONooB

-TDc-junior

4310513
Skąd: Racibórz
Zarejestrowany: 2008-06-08
Posty: 235
YouTube: piotr3km
F1 2010: piotr3km

Re: Początek GRID

Wysłane 50 Odebrane: 50 Utracone 0% Ping max: 155 min: 47 Śr: 74
Nie jest źle jak na radiówke


http://i34.tinypic.com/fnwi7a.jpghttp://miniprofile.xfire.com/bg/co/type/4/piotr3km.gif
http://g.bfbcs.com/19088/pc_Head5hot.png

Offline

 

#57 2009-03-03 23:30:37

dia8el

-TD-administrator

status dia8el@aqq.eu
2392483
Call me!
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 2008-05-16
Posty: 5815
GRID: -TD-dia8el
YouTube: dia8el
F1 2010: dia8el TD
DIRT 2: -TD-dia8el
BF BC 2: -TD-dia8el
WWW

Re: Początek GRID

U mnie wszystko git...
http://i39.tinypic.com/2zdyd75.jpg


http://i49.tinypic.com/502p8z.jpghttp://oi56.tinypic.com/iefdjl.jpg http://i28.tinypic.com/1j4thx.jpg
http://i26.tinypic.com/2150ft2.jpg
http://oi51.tinypic.com/33nckcp.jpg

Offline

 

#58 2009-03-04 07:03:02

ZoRRo

Zbanowany

9653822
Skąd: Poznań
Zarejestrowany: 2008-12-20
Posty: 0

Re: Początek GRID

http://i44.tinypic.com/9ld7no.jpg

Offline

 

#59 2009-03-04 15:10:24

 kycu

-TD-moderator

2905616
Skąd: Kraków
Zarejestrowany: 2008-11-01
Posty: 820
GRID: -TD-kycu
YouTube: KYCupl
F1 2010: <nie gram>
DIRT 2: kycu
BF BC 2: kycu

Re: Początek GRID

Gitara gra , czas średni 6ms na o2 ... a o co chodzi?

http://img300.imageshack.us/img300/3825/ping.jpg



http://oi56.tinypic.com/1zg26o.jpg
http://g.bfbcs.com/2500/pc_kycu.png

Offline

 
Various Artists Exclusive Tunes S.G. 32
Aktualizacja 02-10-2010

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora
golf 4 kasowanie inspekcji olej benzyna 95 a Verva 98 www.vestiaots.pun.pl magic the gathering flying pl www.uaniall.pun.pl